søndag 8. februar 2015

Lykkelig på Haaver

Mens jeg venter på våren trenger jeg inspirasjon, og jeg tok turen til min favoritbutikk i Drøbak - Lykkelig på Haaver for å se hvilke godbiter jentene har fått inn.
 Butikken er en drøm, og den er i stadig endring. Heidi og Lizann har utrolig god smak, 
og setter interiøret sammen på en smakfull måte. Det er alltid hyggelig å komme på besøk, og man må sette av tid til en deilig kopp kaffe for å la alle inntrykkene synke. Her finner man virkelig inspirasjon.
 Butikken har en flott miks av møbler og interiør, her finner du alt fra smågaver, til møbler, badeprodukter og deilig senketøy. Heidi og Lizann hjelper også til med hele innredinigsprosjekter.
 Av merker finnes blandt annet; Artwood, Ygg & Lyng, Moobs, Jonathan Adler, Mille Notti, Anouska, Camelia, Cozy Room og mange mange flere leverandører.
 Det har også kommet inn en vakker serie i marmor til badet!
 Butikken har et spesielt godt utvalg av lamper og speil! Legg merke til det lekre speilet bak lenestolen. Det står langt oppe på min ønskelise.
En tur til Drøbak kan anbefales. Husk å sette av tid til en kopp kaffe!

Les mer om Lykkelig på Haaver her

Sølvi

torsdag 5. februar 2015

Bli med på en fantastisk reise til Marrakech

Som mange av dere vet har vi lenge drømt om å oppleve Marokko og Marrakech

Endelig skal denne drømmen gå i oppfyllelse og DU KAN også være med! Reisen går fra 29. april til 2.mai.

AnneKarin fra SidSid bor i Marrakech og arrangerer jevnlig turer dit. 

Du kan lese alt om opplegget HER.

Den siste natten bor vi på det kjente design hotellet Fellah Hotel!





Flybillettene må bookes separat. Vi har booket avreise med British Airways 29.april fra Gardermoen kl.8:05 (mellomlanding i London og bytte av flyplass) Ankomst Marrakech kl. 18.35. Hjemreise den 2.5 kl.16.40 med Norwegian. (Direkte.) Kostet totalt pr.person kr.4500,- 

Tenk så moro om vi kunne vært en stor gjeng som reiser sammen! For påmelding, kontakt AnnaKarin på SidSid annekarin@sidsid.se