tirsdag 8. mars 2011

Nytt og Shabby

Vi vil gjerne presentere noen av de unike og flotte butikkene som er med i Inspirasjonsguiden for våre lesere. I dag har vi derfor besøkt en av butikkene på St.Hanshaugen. Blide og koselige Kjersti som er innehaver av Nytt og Shabby hadde fått inn mange fine vårnyheter. 
Dette sier Kjersti selv om sitt konsept som består av både butikk og nettbutikk:

Vår filosofi er: En gjenstand som er gammel og ubrukelig i en sammenheng kan bli den gjenstanden som setter prikken over i'en i en annen sammenheng. Med utgangspunkt i dette gjør vi innkjøpene våre, hovedsakelig på loppemarkeder og auksjoner. De fleste av varene vi selger er brukte, unike bruksting som fortjener en ny sjanse. Noen av tingene selger vi som de er imens andre trenger en liten oppussing før de selges videre. Vi selger også enkelte nyproduserte varer som er kjøpt inn hos utvalgte leverandører, samt egendesignete produkter som for eksempel tovede tøfler, skjerf og votter. Også disse produktene bærer preg av gjenbruk. 
Håper du lar deg friste og inspirere til å fornye hjemme hos deg selv med funn av alle slag.

Alle som har Inspirasjonsguiden får 2o% på første kjøp hos Nytt og Shabby. 
Ta gjerne en titt inn til Kjersti her

1 kommentar:

  1. Så flott at dere presenterer noen av de supre butikkene i guiden, og Nytt & Shabbey - I love it, love it, love it ♥♥♥

    Kjersti er verdens herligste og har en gullgruve av en herlig butikk! Min aller beste anbefaling for område St.Hanshaugen!!!

    Ha en fin kveld videre!

    Klem fra Hildegunn

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!