lørdag 9. april 2011

Kolonihagen

Ingen tvil om at Kolonihagen på Frogner er et av Oslo`s aller koseligste spisesteder. I tillegg til Cafè på dagtid har de deilig middagsservering på kveldstid.  Kolonihagen serverer kun økologisk mat og utenfor inngangen finnes et vakkert blomstertorv. Kolonihagen passer perfekt inn i Inspirasjonsguiden for her er det MYE inspirasjon å hente. 
Med Inspirasjonsguiden får du 2 valgfrie kaffe eller te ved første besøk!


2 kommentarer:

 1. Etter å ha lest og hørt så mye bra om Kolonihagen, gledet jeg meg veldig over at jeg endelig skulle få komme dit. Jeg hadde en lunsjdate med noen gamle venninner.

  Vi satt oss i bakgården. Stemingen var flott og selv om man satt trangt, så gjorde ikke det noe.

  Inne ved disken ble jeg like imponerert. Kolonihagen har sin helt spesielle stil.
  Jeg leste menyen som stod på veggen, men måtte spørre om de hadde en meny ved bordet. Neida, det hadde de ikke. Det var kun de 3 smørbrødene og de 3 salatane som stod skrevet på veggen som man kunne servere...

  Min ene venninne bestilte ostesmørbrød og jeg tror det kostet kr 145,-. Husker ikke hva de 2 andre smørbrødene bestod av. Man kunne altså velge blant 3 salater. Den ene var grønnsalat med røkelaks (Økologisk !?!). Prisen kr 169,-. Den andre salaten var kun grønnsalat med urtemajones. Pris kr 145,-. Den tredje salat som min venninne og jeg besilte, var grønnsalat med økologisk bacon og avocado. Denne salaten kostet kr 169,-.
  Denne salat var god, men lite
  Ostesmørbrødet som kom på bordet, minnet av utseende om BigOne slice pizza. Smaken var ikke den samme. Fikk egentlig ikke så mange kommentarer på hvordan ostesmørbrødet smakte.

  Salaten som kom på bordet, så lekker ut.
  Jeg fant 4 små baconskiver, noen lange flak med agurk og masse grønnsalat overstrødd med sesamfrø. Ja, også fant jeg noen få skiver med avocado. To små brødskiver fulgte med.
  Salaten var god den, men ikke til den prisen. Det var skuffende få grønnsaker i bollen.

  Kommer jeg tilbake? Jada, men da bare for en kopp kaffe.

  SvarSlett
 2. Hei :-) Jeg besøkte Kolonihagen for noen uker siden. Jeg fant den helt tilfeldig og synes det var ett superkoselig sted. Det var dessverre utrolig dyrt der, men god mat selv om det ikke var så mye. Klem Hilde

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!