mandag 23. juni 2014

Lykkelig på Haaver

Lykkelig på Haaver / LillesandHus

Lykkelig på Haaver har nå vært i drift i 2 år, butikken er godt besøkt av hyggelige kunder og gjester.  Heidi og Lizann har stadig spennende prosjekter på gang.  Inspirasjonsguiden har fått bli med å se på to av de siste husene hvor Lykkejente har bistått med interiørveiledning som fargevalg, møblering og styling. Husene er vakre sørlandshus «LillesandHus» bygget av Wilson Eiendom på Nesodden, som bygger LillesandHus i Follo Røyken og Hurum.
  LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var dristig da få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, eller tenkte på om huset passet tomten. LillesandHus ble etablert som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det som oppleves som sant og ekte. Husene ble tegnet etter modell av de gamle skipperhusene, med skikkelige materialer og håndverkere bygget husene fra gulv til tak.
Les mer om LillesandHus her
Flere LillesandHus er blitt satt opp på Nesodden, av de to siste er et tilsalg og et er Wilson Eiendoms egne visningshus. Heidi som også jobber i Wilson Eiendom har vært med på planleggingen av villaene. Romløsningene har blitt tegnet, skisset og endret helt til alt var perfekt med tanke på hvordan huset blir brukt, og hvordan det skal fungere i det daglige.
Lykkejentene ønsket en lun atmosfære i visningshuset og selv om huset ligger ved sjøen ville de ha det lunere og mer elegant enn den maritime stilen i hvitt og blått. Fargene som ble valgt er varme farger som «sand», Kalkgrå» «Skagen» «Egghvit» og «Tåkedis». Gulvet er lamel fra Parkettstudio, nydelig parkett/tregulv i eik. Resultatet ble en behagelig fargepalett med vakre naturlige elementer, som passer husene svært godt. Det er valgt slette vegger i stuer og kjøkken for å gi et mer moderne inntrykk. På soverommene er det valgt panel.
Lykkejentene har møblert med møbler blant annet i heltre eik fra Ygg & Lyng som gjenspeiler kvalitet og bruk av tre som i selve bygningsmassen. Alle fargene passer godt sammen. Heidi og Lizann ønsker ikke at interiøret skal stjele fokus fra huset, men balansere det hele i et lett og luftig inntrykk med akkurat passe mengde møbler og interiør. Båre team lykke og Wilson Eiendom er svært fornøyde med resultatet 
og gleder seg til de første visingene.

Noen detaljer gjenstår, som gardiner, plisse og belysning i noen rom. Maleren holder på med siste finish av sparkling av alle spikerslag på lister, ellers er huset klart for visninger.

Heidi og Lizann er godt i gang med flere spennende prosjektert og har kapasitet til å ta på seg flere, 
både store og små prosjekter.


Les mer om Lykkelig på Haaver her

Sølvi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!