søndag 19. oktober 2014

Lykkelig på Haver

 Lykkelig på Haver har allerede eksistert i 2 år, og feirer i disse dager bursdag. De søte jentene som driver Lykkelig på Haaver har innredet en låve i Drøbak, og her finnes det et fantastisk utvalg av lekre ting til hjemmet.
❤ ❤
 Her kan man la seg inspirere i vakre omgivelser. Ved et av cafébordene, kan en stille stund nytes med et magasin og skravlings med en venninne. Lykkelig på Haver kan friste med en "varm lykke" meny som inneholder deilige te- og kaffedrikker fra SolbergHansen. 
Lykkelig på Haver fører varer fra blant annet LG Interiør, Nomi-Import, PB Home, Affari, Ygg&Lyng, Artwood, Kamelo, Englesson, Interörhuset- Mille Notti, Jonathan Adler og mange flere. Fotograf Anne Lene Skotteruds bilder pryder også en gallerivegg.


Vi kan varmt anbefale en tur til Lykkelig på Haver. Her finnes garantert noe som passer til hjemmet og masse deilig inspirasjon!
Vi feirer 2 års jubileet til Lykkelig på Haver, og en lykkelig vinner kan ble eier av dette vakre skjellsmykket fra Anuska som også pynter opp interiøret :-)

Lik Lykkelig på Haver på Facebook og Instagram for å være med i konkurransen. 

Vi trekker vinneren på 2 års dagen mandag 3. november.

Les mer om Lykkelig på Haver her:
❤ ❤
Sølvi

1 kommentar:

  1. Jeg liker dem både på Facebook og Instagram :)
    Såå mye lekkert du viser , er jeg på de traktene SKAL jeg innom .)
    Og det nydelige smykket da <3 Love it <3

    Klem,Kari

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!