søndag 25. januar 2015

Messerapport fra Gave & Interiør våren 2015

Inspirasjonsguiden har vært på Gave og interiør messen.
Vi deler gladelig nyheter og trender for våren 2015
Fargerike og deilige tekstiler fra LAMA. Dette lekre tekstilet i blått ble en av messens favoritter. Les mer om LAMA og Halvor Bakke her.NYHET på messen. Home & Cottage stilte ut for første gang. Dette er en god nyhet for alle som bor et stykke unna de flotte butikkene. 
Les mer om Home & Cottage her.


Helt ny på messa denne gangen er Sid Sid som har de vakreste produkter fra Marrokko. Importøren er selv bosatt i Marrakech. Les mer om Sid Sid her.


En stor favoritt var den flotte standen til PB Home! 
Les mer om PB Home her.


Så tøft hos Anouska! Vi elsker stilen.
Les mer om Anouska her.


Day Home imponerer alltid, les mer her.


Mille Moi er også alltid på plass, og inspirasjon finner man virkelig hos disse kreative, dyktige og hyggelige jentene! Les mer om Mille Moi her.


En av våre andre faste messe favoritter er Senze of Joy. En leverandør som aldri skuffer og hvor det er mange godsaker å bestille, både når det gjelder klær og puter. Les mer her.


Stines agenturer ble etablert i 2007 og har gjennom disse årene bygget opp en stor og solid kundegruppe innen kles- og interiørbutikker over hele landet. Deres hovedmålsetting er å være en inspirerende, lojal og langsiktig samarbeidspartner for alle sine kunder. Det var ikke vanskelig å finne mange favoritter innen klær og tilbehør på denne inspirerende standen. Les mer her.


House Doctor skuffer aldri! Les mer her.L Agentur representerer fem skandinaviske leverandører innen interiør. Målet er å kunne tilby forhandlerne spennende produkter som har en historie å fortelle, i tillegg til å være tidsriktige og passende i det norske hjem. 
Les mer her.


Benedikte Bruknapp startet å designe sine vakre smykker i 2011. Jeg bare elsker kombinasjonen av gull og bleke vakre farger kan hun fortelle. Det er veldig viktig for meg at kombinasjonen av gull, steiner og glass gir den rette følelsen av vintage glam. Les mer om Secretsbyb her.


Årets store hit ble tatoo smykkene fra Camilla Smith. Hun kan også friste med tøffe klær og sko inspirert av Ibiza. 
Les mer her.


NYHET på messen. 
Eksklusive produkter fra Danmark
Les mer om Vibeke Scott her.


Trine fra NOMA er også alltid plå plass med sine populære skjerf og hårklyper. Siste nytt er at henne populære bunadsklyper til håret nå også kan fås i ekte sølv. 
Les mer her.


Inspirerende og vakker stand hos Cozy Room. 
Les mer her.Vi elsker den vakre kunsten fra Elise Stalder. 
Les mer her.

NYHET på årets messe var de nye og populære trendsonene til inspirasjon for alle besøkende på messen.

Vi gleder oss allerede til neste gang! 
Marianne og Sølvi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!