søndag 15. mars 2015

Stines agenturer

Det er veldig gøy å oppdage nye spennende og morsomme merker. Vi har falt helt for produktene som Stines Agenturer har i sitt agentur, og viser gjerne frem noen godbiter :

Det er bare å glede seg til sommeren :-)
 Stines Agenturer ble etablert i 2007 av dyktige og superhyggelige Stine! Hun har gjennom de siste årene bygget opp en stor og solid kundegruppe innen kles- og interiørbutikker over hele landet.
Stines Agenturer tilbyr en variert kleskolleksjon til konkurransedyktige priser. Jentene er stolte over å representere designere og leverandører som forholder seg til skiftende trender, men som aldri kompromisser på kvalitet, gode materialer, eget særpreg og design.
APPEAL4 Sitter som støpt og koster kr 99 i butikk. Det er moro når kunder kommer innom show room og skryter uhemmet av neglelakken til APPEAL4 etter å ha testet den. Det føles rett og slett fantastisk å representere et merke som holder mål så til de grader og i tillegg konkurrerer på pris

Hot Lava - MADE WITH LOVE, WEAR WITH JOY!
Nederlandske Hot Lava leverer en fantastisk sommerkolleksjon og stikkordene er håndlaget, eksklusivitet og rettferdig handel. Ekslusivteten ligger i at klærne ikke masseproduseres og plaggene har håndsydd dekor av skjell, paljetter og stener.
Tanken til designeren er at du skal mikse og matche kjoler, tunikaer, topper og kaftans med lekre sandaler og smykker som tilbehør. Hot lava sørger virkelig for at du har de lekreste sommerantrekkene til strandferien, sommerfesten og varme sommerdager.

Disse sandalene er som en drøm, og humøreret stiger mange hakk, bare med å ta disse på!!!
Stine leverer også fantastiske fargerike sommerkurver!
Det hele kan selvfølgelig mikses med disse kule bohemske smykkene som kommer fra MOOST Wanted! Marinka designeren bak smykkene har hatt en eventyrlig suksess i Nederland med sin smykkekolleksjon.

Da håper jeg at det er flere enn oss som ble insirert til å møte våren og sommeren!

Les mer om Stines Agenturer her
instagram: @stinesagenturer

Sølvi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!