fredag 4. april 2014

En opplevelses butikk for alle sanser

I Vibesgate på Majorstuen finner du en interiørbutikk som virkelig inspirerer! Eva, butikkens eier finner du ofte bak disken sammen med svenske Mia som har jobbet der i mange år. Sammen danner de det perfekte teamet. Med en gang du kommer innenfor dørene blir du møtt med levende lys, deilige dufter og vakker musikk. I tillegg tar utstillingene pusten fra de fleste av oss med en glødende interesse for interiør. 















































Eva tråler verden rundt etter unike skatter og stadig vekk dukker det opp nyheter. I tillegg til møbler og interiør finner du lekre smykker, gourmet produkter, tekstiler, såper, duftlys mm. Utstillingene skifter stadig og er det noe disse jentene kan så er det DETALJER... Derfor er det alltid så innspirerende å ta turen innom.

Eva har som første butikk i Norge tatt inn det kjente merket LOVE WARRIORS. Dette kjennetegner nettopp Eva. -Hun er tidlig ute, får tak i det som er unikt, litt annerledes og desto enda finere. Følger du butikken på Instagram er de flinke til å legge ut nyheter og de sender varer til hele Norge. 

Instagram adressen er @countrychicoslo

Vibes gate 2, 0356 Oslo, Norge
+47 22 60 20 40


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!