mandag 19. mai 2014

Chhatwal & Jonsson - en kjærlighetshistorie mellom øst og vest

Inside too fikk agenturet for Chhatwal & Jonsson våren 2012. Dette er et nytt og spennende skandinavisk produkt som har vært på markedet i ca 4 år.Gründeren og eieren av Chhatwal & Jonsson heter Stig Jonsson. Han har sin bakgrunn innen tekstilbransjen og har jobbet med fashion og tekstiler i mange år. Jonsson er gift med en indisk kvinne, derav navnet Chhatwal. Stigs kone jobber ikke i bedriften, men hun har æren for å ha introdusert stig for India med deres gamle tradisjoner, og vakre håndverk. 
                                                                                                 Foto:Chhatwal & Jonsson
Kolleksjonen består av pynteputer i lin og bomull, dhurrie gulvtepper, sengetøy, sengetepper pluss et mindre utvalg av møbler og dekor. Chhatwal & Jonsson har svært høy kvalitet på sine produkter. Varene produseres i India etter gamle tradisjoner og teknikker. Alle tekstiler er håndtrykket og teppene er håndvevd -  "It´s not perfect, it´s unique."
                                                                                                                                                     Foto:Chhatwal & Jonsson
Produktene bærer preg av å være en blanding av skandinavisk design og farger blandet med indisk håndverk og tradisjoner. Det var denne look’en Jonsson så etter når den nye bedriften skulle etableres. Både i internasjonale magasiner og lokale interiørblader hadde Inside too sett denne vakre designstilen dukke opp mer og mer, og de var svært fornøyde med å få dette agenturet.
I Norge har Innside too mer enn 40 forhandlere av Chhatwal & Jonsson og antallet vokser raskt. Internasjonalt blir produktene solgt til 23 land inkludert USA, Japan og Kina.
  
For å lese mer om Chhatwal & Jonsson, les mer her


Foto: Marianne og Chhatwal & Jonsson/Tekst: Sølvi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!