fredag 2. mai 2014

Inside too Jonathan Adler - "Style, craft and joy"

Inside too ble grunnlagt av Margarita Tidemand i 1992. Selskapet arbeider i det norske og skandinaviske markedet som distributør av internasjonale interiør-relaterte merker. Inspirasjonsguiden vil i 5 innlegg presentere merkene til Inside too - Følg med kjære lesere, her er det premier å vinne!
Jonathan Adler kommuniserer essensen av «style, craft and joy". MissoniHome sin fashion design til hjemmet. Canada Goose Home bringer deres følelse av pålitelig komfort til hjemmet. Chhatwal & Jonsson er en kjærlighetshistorie mellom øst og vest og fletter det rustikke med elegant Skandinavisk design. Mille Notti mener at soverommet er et sted for avslapning, rekreasjon og kjærlighet. Yves Delorme er internasjonalt anerkjent for deres luksuriøse sengetøy og tilbehør til hjemmet.

Adler lanserte sin første keramiske samling i 1994 på Barneys i New York. Fem år senere ekspanderte han med møbler og åpnet sin første boutique på Manhattan. "Adler ser på seg selv som en ikonisk keramiker, designer, forfatter og personlighet, han er dedikert til å bringe stil, håndverk og glede til livet."

Kolleksjonen til Jonathan Adler er stor og variert. Det begynte med keramikk men har ekspandert til møbler, lamper, tekstiler, tilbehør/dekor, sengetøy, vesker og mye mye mer. Jonathan Adler er en person og et selskap med fokus på design og kvalitet.
Keramikkvasene og skulpturene er laget og bearbeidet for hånd. Mye av keramikken kommer blant annet fra Peru hvor de har samarbeidet med en veldedig organisasjon siden 1997. Organisasjonen heter ‘Aid for Artisan’ og hjelper kunstnere og håndverkere i utviklingsland med å komme i kontakt med, og produsere produkter for andre land.
Jonathan Adler designer selv produktene. Han har nå over 25 butikker, en blomstrende nettbutikk og et engrossalg som kan skilte med over 1000 forhandlere globalt.

Her er Jonathan Adler sammen med ektemannen
Simon Doonan, ved et arangement i Oslo.

For å lese mer om Jonathan Adler, klikk her

1 kommentar:

  1. skulle gjerne ha hatt noe fra han....:) han er jo bare fantastisk:)fin helg til deg..

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!