torsdag 8. mai 2014

MissoniHome - fashion design til hjemmet

Inside too har hatt agenturet for MissoniHome i Skandinavia siden 2007. MissoniHome er ikke bare et brand, det er en livsstil. Det hele startet som et familiedrevet firma for over 60 år siden, og er det fortsatt den dag i dag -  Fantastico!
Rosita og Ottavio Missoni er grunnleggerne og startet det hele med en strikkemaskin i en liten leilighet i Italia for mer enn 60 år siden. I dag er MissoniHome en verdensomspennende merkevare. Deres sterkeste varemerke er det annerkjente zig-zag mønsteret. Her er Rosita avbildet sammen med sin bror.
Selv om zig-zag mønsteret er mest kjent, anbefales det gjerne å kombinere designuttrykkene. Hvert år introduserer MissoniHome nye design med blomster, natur, striper, flammer og zig-zag mønstre. Paletten er bygget på en grunnleggende fargeskala, noe som gjør det enkelt å blande de ulike mønsterene til et spennende uttrykk. 
MissoniHome kolleksjonen har i dag en rekke ulike produkter som puter, pledd, håndklær, sengetøy, tekstiler, tepper, lamper og møbler for både innendørs og utendørs bruk. Alle design og prudukter finnes i et hav av vakre fargekombinasjoner.
MissoniHome tegner hvert eneste design selv, og alle produktene produseres i Italia.  Designeren til MissoniHome er Wanda Jelmini, som er niese til Rosita Missoni. Kvalitetene på tekstilene/materialene er fantastiske og spenner seg fra silkeprint til håndvevet zig-zag.


Produktene til MissoniHome selges i høyprofilerte mote og interiørbutikker over hele landet. 

For mer info om MissoniHome les mer her

Sølvi 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad for en hilsen fra deg!